Tractoare John Deere: de ce sunt atat de apreciate?

Tractoare John Deere: de ce sunt atat de apreciate?

In ziua de azi, cand te confrunti cu alegerea unui tractor, John Deere este unul din primele optiuni. Este atat de popular incat si persoanele care nu sunt interesate de agricultura stiu cum arata un astfel de tractor. Iar daca ii intrebi de logo-ul firmei, cu siguranta o sa iti spuna de cerbul prezent pe fiecare utilaj John Deere.

Insa de ce sunt atat de apreciate aceste tractoare? Sunt mai bune decat celelalte optiuni? In acest articol vei afla raspunsurile pe care le cauti.

John Deere este o companie cu o lunga traditie in domeniul agricol. A devenit un brand atat de cunoscut pentru ca utilajele care poarta numele acestuia sunt de o calitate superioara, iar fermierii din intreaga lume aleg sa cumpere tractoare John Deere pentru a creste productivitatea afacerilor pe care le conduc.

John Deere – inceputuri

Nu vei afla date istorice neinteresante si nici care e istoria John Deere. In schimb vei afla doua decizii ale firmei din trecut care au adus-o in mintile tuturor. Sunt doua decizii importante despre care s-a scris mult de-a lungul anilor si care au starnit anumite pareri ale cunoscatorilor din domeniul agricol.

In jurul anilor 1930, lumea capitalista a suportat marea criza economica. Fermierii erau nevoiti sa se imprumute cu multi bani si sa faca rost de echipamente pentru agricultura. Acestia au apelat si la tractoarele John Deere.

Nefiind capabili sa plateasca, multi fermieri se ingrijorau ca firmele o sa le ia tractoarele sau o sa le ia din posesii ca si compensatie. John Deere, in schimb, a mers contra curentului. Cand fermierii erau speriati ca nu o sa poata produce pentru ei si familiile lor, John Deere le-a dat o mana de ajutor.

Astfel, in loc sa le ia tractoarele sau din posesii, John Deere a anuntat clientii ca pot sa foloseasca linistiti echipamentele. Luand in considerare evenimentul de atunci, fermierii puteai sa plateasca cand faceau rost de bani. Acest lucru a facut ca John Deere sa fie imediat placut de catre fermieri si de catre generatiile anterioare.

De asemenea, John Deere sunt cunoscuti pentru inovatia adusa asupra echipamentelor si utilajelor agricole. Acestia au cheltuit bani si timp pentru a afla cele mai bune metode de protectia impotriva rasturnarii. Pana la urma, protejarea fermierilor sau a celor care folosesc utilajele este importanta.

Dupa ce au aflat cum pot crea cel mai bun sistem de protectie, acestia au inceput sa il implementeze. Insa nu s-au limitat doar la ei. John Deere a impartit acea informatie pretioasa cu competitorii sai, pentru ca acestia sa produca sisteme mai bune de protectie.

Aceste 2 lucruri au aratat ca firmei ii pasa mai mult de fermieri decat de castigurile proprii.

Ce avantaje au tractoarele John Deere?

Deoarece traim in prezent, trebuie sa intelegi ce beneficii are un tractor John Deere in zilele noastre. Pana la urma, popularitatea companiei nu s-a bazat doar pe evenimentele descrise mai sus.

Tehnologii inovative. Tractorul nu mai e acea masinarie greoaie si greu de controlat. Tractoarele John Deere vin cu o serie de tehnologii noi orecum sisteme superbe de transmisie, frane bune, rezervoare mari pentru combustibil etc.

Capacitate mare de ridicat. Versatilitatea unui tractor sta in capacitatea lui de a ridica greutati mari. Astfel, tractoarele John Deere pot ridica atasamente mai grele, dar mai potrivite pentru munca pe camp. Astfel, iti faci treburile agricole mai rapid si cu mai multa eficienta.

Puternice si durabile. Acestea au motoare puternice care pot sa suporte terenurile nefavorabile. De asemenea, acestea vor rezista mai mult in timp. Poti chiar achizitiona un tractor mai vechi, care inca functioneaza. Dar daca inovatia si confortul sunt importante pentru tine, un tractor nou ar putea fi o alegere mai buna.

Confort. Ca si fermier, trebuie sa petreci o buna bucata din zi pe scanului tractorului, in conditiile de afara. Tractoarele John Deere din ziua de azi au sisteme care adreseaza bunastarea fermierului. Astfel, nu e nevoie sa suporti frigul sau caldura in exces cand ai un tractor cu statie de operare inchisa. Adauga si sistemul de incalzire sau aerul conditionat si ai un tractor placut de folosit.

Design unic. Desi nu toata lumea se uita la aspect, tractoarele John Deere sunt placute din punct de vedere estetic.

Chiar daca fiecare companie aduce ce poate mai bun pe piata, John Deere a ramas in fruntea listei. Ia in considerare avantajele din acest articol cand achizitionezi un tractor pentru ferma ta!