Trebuie să încercăm totul

Un prieten a fost rugat de către cineva să devină fotograful unui club destul de cunoscut într-un oraş cu o populaţie medie în ţara noastră. Acesta însă nu ştia să folosească sau să mânuiască un aparat de fotografiat profesionist, dar totuşi a acceptat provocarea aceasta, având bineînţeles un sentiment ciudat deoarece nu pusese niciodată mâna pe aşa ceva.

A cerut pentru câteva zile acel aparat acasă pentru a testa cu adevărat puterile unui astfel de gadget, a stat câteva ore în preajma lui devenind foarte demotivat deoarece nu ieşeau fotografiile aşa cum dorea el, era aproape să renunţe, până a realizat o fotografie foarte reuşită, care a reuşit să îi ridice moralul şi să nu se lase bătut. Au mai trecut săptămânile iar acesta a învăţat să focalizeze, să fotografieze în rafală, şi mai ales, ceea ce era cel mai important pentru el, să poată fotografia la evenimente.

A devenit foarte bun în acest rol de fotograf de evenimente, având aparatul clubului mereu cu el, a început să lucreze în paralel făcând fotografii prietenilor, făcându-şi astfel foarte multă experienţă. Apoi a început uşor uşor să ceară bani pe acele şedinţe şi creaţiilor lui începeau să devină tot mai bune.

Acum, este fotograf profesionist, unul dintre cei mai cunoscuţi din acel oraş unde şi-a început cariera, făcând acest lucru din plăcere, nemaiavând o frică intensă uitându-se la un aparat profesionist de fotografiat. Acum şi-a cumpărat propriul echipament, are un studio deschis şi face foarte multe fotografii vedetelor, atât celor naţionale cât şi celor locale. Are încredere în el şi nu mai ratează evenimentele importante, fiind chiar invitat de multe personalităţi pentru a le imortaliza într-un mod foarte plăcut nunta.

Această pasiune a pornit din nimic, dacă nu i se ivea acea oportunitate, acum poate nu îşi descoperea această latură, înainte nici nu se imagina că vreodată ar putea deveni un asemenea fotograf. Morala: să acceptăm ofertele primite!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*