Vrei sa avizezi rapid daune Euroins? Iata care sunt informatiile pe care trebuie sa le furnizezi!

daune Euroins

Nimeni nu isi doreste sa fie implicat intr-un accident auto. Chiar si accidentele usoare, in urma carora nu au rezultat victime, provoaca neplaceri si implica actiuni ulterioare prin care sa se remedieze daunele rezultate.

Pentru ca viata posesorilor de masini sa fie mai usoara, a aparut sistemul de asigurari RCA. Asigurarea de Raspundere Civila Auto este o polita care trebuie sa fie achizitionata pentru fiecare masina care circula in Romania.

In situatia in care se produce un accident auto usor, soferii fac schimb de asigurari RCA si isi remediaza daunele beneficiind de decontarea firmelor de asigurari. Printre cele mai populare companii de asigurare din Romania este Euroins.

Motivul pentru care este atat de mare popularitatea acestei firme consta in costul convenabil al politelor de asigurare, precum si in usurinta cu care poti remedia daune Euroins. Iata ce implica primul pas in acest sens, respectiv avizarea daunelor si catre cine trebuie sa te adresezi.

Daune Euroins: informatiile si documente necesare

Imediat dupa producerea unui accident auto, este necesar sa te asiguri ca nu exista victime. Daca te afli in aceasta situatie, urmatorul pas pe care trebuie sa il efectuezi este acela de a obtine avizarea daunei din partea firmei de asigurari de la care doresti sa obtii decontarea reparatiilor.

Avizarea daunei Euroins este un proces care trebuie efectuat chiar in ziua producerii accidentului. Iata care sunt informatiile pe care trebuie sa le transmiti firmei asiguratoare:

 • Datele de contact si informatiile de identificare ale persoanelor implicate in accident;
 • Cauzele in care s-a produs accidentul;
 • Imprejurarile in care a avut loc evenimentul: loc, data, ora;
 • Informatiile de identificare ale autoturismelor implicate in accident;
 • Informatii despre starea masinii avariate si capacitatea sa de a se deplasa;
 • Locul in care se doreste efectuarea constatarii de daune Euroins.

Pentru a putea sa oferi toate aceste informatii intr-o maniera corecta si precisa, este important sa te asiguri ca ai acces la urmatoarele documente:

 • cartea ta de identitate;
 • polita de asigurare RCA;
 • certificatul de inmatriculare al masinii avariate;
 • permisul de conducere al soferului masinii avariate;
 • documentele eliberate de autoritati sau formularul de constatare amiabila;
 • alte documente, daca este cazul.

Aceste acte trebuie sa se regaseasca si in dosarul de constatare, care se efectueaza ulterior avizarii daunei Euroins. In acest dosar, actele sunt necesare in original si copie. Pana la a intocmi dosarul, prioritatea numarul unu este aceea de a obtine avizarea daunei, folosindu-te de documentele de mai sus pentru a furniza asiguratorului detaliile necesare.

Dupa ce ai obtinut avizarea daunei, poti trece la urmatorul pas. Este vorba despre constatarea si remedierea de daune Euroins. Apeleaza la un service auto partener al companiei de asigurari, care iti beneficiaza de decontare directa cu aceasta. Cars Inv este un service modern, care te asigura cu servicii de reparatii de cea mai buna calitate, precum si cu intocmirea dosarului de constatare intr-un timp scurt si cu precizie garantata.

Alte beneficii pe care ti le ofera acest service constau in posibilitatea de a beneficia de masina la schimb, pe parcursul reparatiilor si de avantajul de a putea urmari desfasurarea acestora, in timp real.