Activități recomandate la camping

Activități recomandate la camping

Peste tot în lume, campingul este apreciat pentru oportunitatea de a evada din mediul urban și de a fi în natură. Oamenii preferă un cort în defavoarea unei camere de hotel nu din disperare, ci pentru că o astfel de vacanță are o serie de avantaje precum, rentabilitate, disponibilitatea de a face diverse activități, antrenamente, confort. În primul rând, ai nevoie de corturi de camping. Corturile pentru 4 persoane oferă mult spațiu și spațiu de depozitare. În unele cazuri, achiziționarea unui cort pentru 4 persoane este deosebit de utilă, deoarece prețul unui cort pentru patru oameni de la unii producători, poate fi mai ieftin decât prețul mai multor corturi mai mici.

Cumpărarea unui cort mare pentru patru sau mai multe persoane este deosebit de utilă pentru camping în familie. Corturile tunel în special, sunt ideale pentru familii, deoarece sunt foarte spațioase. Construcția și, mai ales, amenajarea interiorului oferă mult spațiu, astfel încât nu doar persoanele, ci și bagajele stau confortabil. Dacă plănuiești o vacanță în familie mai aproape de natură, trebuie să creezi un loc mobil pentru a rămâne peste noapte, pentru a face drumeții, și chiar pentru a face antrenamente. Corturile sunt însoțitori simpli și oferă cazare peste noapte.

Corturi de camping pentru familii

Corturile pentru 4 persoane sunt potrivite în special pentru familii sau prieteni, dar și pentru cuplurile care preferă ceva mai spațios, de exemplu. Un cort de 4 persoane nu trebuie să găzduiască întotdeauna exact patru persoane. Este potrivit mai ales pentru tururi mai lungi cu multe bagaje și ar trebui să te gândești la un cort pentru 4 persoane chiar dacă sunteți doar un cuplu, deoarece veți avea mai mult spațiu. Aceste corturi sunt, de asemenea, destul de ușoare și, prin urmare, sunt deosebit de potrivite pentru camping, drumeții sau ciclism. Ele pot fi pliate mici și astfel se potrivesc și într-un rucsac de trekking.

Dacă călătorești cu copiii, cel mai bine ar fi să-ți instalezi cortul într-un loc de tabără și să plănuiești să rămâi acolo pentru o perioadă. A merge în camping cu întreaga familie, este mai dificil, deoarece ai nevoie de multe echipamente.

Activități pe care ai putea să le faci în camping

Un sport acvatic grozav de făcut cu copiii este canotajul. Canoele sunt mai mari decât caiacele și îți pot ține atât copiii, cât și toate bunurile. Pot fi montate pe acoperișul mașinii pentru a fi transportate în camping.

Poți face drumeții pentru distracția copiilor tăi. Drumețiile pot fi o provocare pentru copiii mici, dar poate fi distractiv să mergi pe trasee scurte în apropiere de camping. Pentru a le face captivante, pregătește câteva jocuri distractive. Dacă călătorești cu copiii mici, ai nevoie de un cărucior potrivit pentru teren dificil, mai ales că micuții obosesc destul de repede pe parcursul drumeției.

Plimbări cu bicicleta

Campingul cu bicicleta este, de asemenea, o opțiune. Alege un traseu de ciclism și câteva destinații de camping pe parcurs. De obicei, bicicletele pot transporta multe, mai ales dacă montezi rucsaci  pentru a transporta lucruri suplimentare. Ciclismul este o modalitate grozavă de a experimenta natura, deoarece vântul îți suflă în păr, iar mirosul naturii este peste tot. În acest caz, ai nevoie și de un rucsac impermeabil și o jachetă de ploaie.

Nu contează dacă este vorba de ciclism, patinaj sau jogging: sportul este mult mai distractiv în aer liber, decât într-o sală de sport. Și dacă te bucuri de soare în timp ce faci mișcare, simți aerul proaspăt și percepi natura înflorită și verde din jurul tău, fără îndoială, acest lucru îți ridică moralul. Dacă ai făcut o pauză mai mare, are sens să abordezi reluarea antrenamentului într-un mod mai structurat.

Fitness în aer liber

Când mergi cu bicicleta, nivelul tău personal de fitness are o influență mică asupra leziunilor tipice de antrenament. Teoretic, dacă vrei, poți face o tură rapidă imediat – dacă ești suficient de apt pentru asta. Practic, nu există limite pentru fitness în aer liber. Toate sporturile de echipă precum voleiul, baschetul sau fotbalul sunt adesea și mai distractive în aer liber. În plus, există sporturi în aer liber care sunt posibile doar afară – de exemplu jogging, ciclism, drumeții și nordic walking. Ca (re)începător în antrenamentul sportiv, poți începe cu fitness în aer liber, cu mers pe jos sau alergare. Alergarea este un bun antrenament de fitness atât pentru începători, cât și pentru sportivii cu experiență și este, de asemenea, potrivit pentru camping. A alerga în natură este ușor și ai nevoie doar de cele mai bune echipamente, despre care poți afla pe site-ul fitnessday.ro.