Înghețata Luado, desertul preferat al verii

Înghețata reprezintă desertul nostru rece favorit, creat din produse lactate precum ar fi laptele și smântâna, combinate cu asezonare și îndulcitori ca zahărul. Această mixtură este preparată încet la rece pentru a preveni formarea cristalelor de gheață, din acest lucru rezultând o înghețată neted structurată. Ce înseamnă în zilele noastre înghețata?

Ea este acum doar un desert delicios care se consumă preponderent vara sau atunci când este cald afară. Însă, trebuiesc deosebite cele două categorii: înghețata și sorbetul. Înghețata conține lapte sau derivați din lapte și diferite ingrediente pentru arome. Dar sorbetul, față de înghețata obișnuită, este de post. Acesta poate conține fructe, sirop de zahăr și apă.

Nu știm câtă lume se gândește la sănătate atunci când savurează o înghețată, dar vă spunem la ce ne-am gândit noi… Zilnic ai la îndemână produse create cât se poate de corect, cu ingrediente naturale. Se folosesc lapte, ouă, fructe proaspete, păstăi de vanilie, miere, smântână dulce, lămâie, alune și câte și mai câte… Istoria înghețatei este una lungă și fără sfârșit.

Astăzi vom descoperi împreună cum cei de la Luado nu produc înghețată adăugând aromă de căpșune sau aromă de ciocolată. Nu! Ei își respectă profesionalismul în domeniu și preferă să înlocuiască acest tip de arome cu produsul natural direct. În loc de aromă de căpșune vom avea un desert cu căpșune proaspete, iar în loc de aroma de ciocolată vom avea un desert cu cea mai fină ciocolată belgiană 100% unt de cacao. Același principiu se aplică și pentru sorbetul Luado – sorbetul conține ingrediente 100% naturale și este un produs de post.

Tipuri de înghețate de care să te bucuri în această vară

  • Înghețată artizanală de lavandă

Un tip de înghețată foarte fresh, răcoritoare, cu un design și un gust unic. Ingredientele sunt atent alese, asta pentru a avea o aromă intensă și o prospețime specifică lavandei. Toate acestea fac ca acest tip de înghețată să fie unul dintre cele mai căutate sortimente de înghețată Luado.

inghetata lavanda Luado

  • Înghețată artizanală de ciocolată belgiană neagră

Acesta este un sortiment clasic, înghețata de ciocolată fiind cunoscută de toți iubitorii desertului rece. Însă ea nu este alcătuită din orice fel de ciocolată, ci dintr-o ciocolată belgiană neagră cu un gust intens. Se știe că Belgia este o țară fruntașă în materie de creat ciocolată, așa că putem avea încredere pe deplin în acest sortiment. Cu un gust puternic, dulce-amărui și un design colorat… este numai bună de servit alături de cei dragi.

Înghețată artizanală de ciocolată belgiană neagră

  • Înghețată artizanală din flori de soc

Această înghețată este modelul inspirat direct din tradițiile românești, alături de o modernizare și o adaptare a socului pentru cerințele zilelor noastre. Înghețata de flori de soc este dovada că tradiționalul și modernul pot fi într-o armonie perfectă. Iar pentru că socul este cunoscut drept planta cu proprietăți miraculoase în multe afecțiuni, putem spune că acest desert este unul cu efecte pozitive asupra noastră.

Înghețată artizanală din flori de soc

Unde putem mânca cele mai bune înghețate din lume?

Putem mânca o înghețată bună din multe locuri din lume, dar putem și să comandăm dacă este nevoie. Pe Luado.ro este clar că găsești multe sortimente de înghețată artizanale (ceea ce înseamnă că au mai puțin aer) și cu arome naturale și unice, ridicându-se mult peste înghețata clasică din magazine. Dar haide să vedem și top 3 locuri ce sunt cunoscute pentru celebra lor înghețată.

  1. Pe primul loceste Capogiro Gelato din Philadelphia, Pennsylvania (SUA). Îngheţatele şi şerbeturile de aici sunt produse din cele mai proaspete ingrediente precum este laptele de la vacile comunităţii Amish. Au arome nemaiîntâlnite în altă parte, după cum spun atât specialiştii, cât şi cei care le-au gustat, întâlnind gusturi de: vanilie din Madagascar, rodie, alune de pădure, scorţişoară Saigon, lapte de nucă de cocos thailandez (cu un strop de rom), smochine sau dovleac.
  2. Pe locul doi se află Ted Drewes Frozen Custard din Saint Louis, Missouri (SUA), unde îngheţata este preparată din smântână, ouă proaspete și zahăr, iar crema îngheţată făcută din ouă şi lapte este un desert care seamănă la gust şi arată la fel ca îngheţata. Standul este situat pe Bulevardul Grand și este deschis tocmai din 1931.
  3. Iar pe locul al 3-lea este plasată Bombay Ice Creamery din San Francisco, California (SUA), acolo unde pot fi servite unele dintre cele mai bune înghețate de tip indiene.

Informații de contact


Tel: 0737 390 000

Disponibil la telefon:
08:00-16:00

Pentru alte ore trimiteți e-mail: [email protected]