Experţi SEO

Văd că se vorbeşte din ce în ce mai mult de SEO prin blogosferă, tot mai mulţi experţi îşi dau cu părerea, tot mai multe persoane ştiu SEO doar pentru că au citit două-trei articole, însă rezultate nu au.

Astăzi, în premieră, vă spun şi vouă cum să deveniţi experţi SEO la fel ca restul care deja se cred experţi în acest domeniu vast şi, cică, foarte uşor.

Dacă vrei şi tu să fi un expert SEO, trebuie să ştii două lucruri, simple chiar, să cumperi link-uri şi advertoriale. Acum că ştii aceste lucruri, te poţi mândrii cu faptul că eşti deja un expert în SEO.

Aşa au apărut experţii SEO, aşa au devenit experţi SEO, ştiind că trebuie să cumpere link-uri şi advertoriale. Acum şi tu poţi fi în rândul celor care ştiu SEO şi care te pot aduce în mod miraculos pe prima pagină în SERp. Chestia este că, pentru a cumpăra link-uri şi advertoriale avem nevoie de bani, SEO costă totuşi bani.

Tot ceea ce ai citit mai sus, este trista realitate şi un pamflet totodată. Lucru important în SEO este totuşi Link Building-ul, dar s-a abuzat atât de mult de el, rezultatele în SERp au fost influenţate prin cele două metode de mai sus, astfel încât Google o lasă mai moale cu partea de Link Building şi încearcă să vâneze Spammerii.

Nici ţie, nici mie, ca utilizator Google, nu ne place să avem rezultate irelevante în topul căutărilor, noi vrem să găsim cele mai bune articole despre ceea ce căutăm, la fel şi Google. Dacă până acum SEO a fost oarecum mai uşor de făcut şi puteai să mai trişezi şi să nu păţeşti nimic, astăzi, practicând SEO trebuie să fi atent la absolut toate lucrurile. Nu-ţi mai permiţi să faci nici o greşeală, pentru că ăia de sus pândesc, cum te-au văzut că ai făcut o mică greşeală, cum te-au şi lovit. Aşa că, mare grijă cu SEO şi mai ales cu experţii SEO.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*