Iubesc vacanțele

Mă declar o persoană iubitoare de vacanțe, plecări și expediții în care să descopăr de la cele mai cunoscute locuri ale Europei, până la cele mai puțin populate de către turiști. În nenumăratele mele deplasări de-a lungul continentului, pentru că, momentan doar la asta m-am rezumat, am avut nevoie de sprijinul unor agenții naționale și internaționale care să mă îndrume și servească cu un anumit pachet de servicii pentru a putea beneficia de condiții cel puțin decente. În căutările și explorările pentru aceste agenții am avut și neplăceri referitoare la diferențele dintre ceea ce se preconiza că voi avea inclus în pachet și ceea ce aveam de fapt. ”Nicio problemă; experiențe noi, învățăm, depășim și data viitoare ne orientăm și documentam mai mult” – mi-am spus de fiecare dată.

După călătorii lungi în țările Eurpei, am decis că este momentul să renunț la extazul deplasărilor la străini și să promovez ceea ce ar fi trebuit să fie deja începutul – meleagurile României. Din nefericire, și pe piața din țara noastră te poți lovi de o serie de agenții dubioase a căror obiectiv nu îl poți stabili cu exactitate – profitul sau clienții mulțumiți? Fiind pusă în fața alegerilor după câteva eșecuri trăite, am decis să mă documentez chiar înainte de a-mi alege primele destinații de vacanță. Altfel spus, am ales întâi agenția și, mai apoi, locul în care voi merge.

După ce m-am orientat? Sincer, în primă instanță am căutat amploarea unui site care să-mi permită să vizualizez lucrurile cât mai ușor, să am acces detaliat la toate serviciile și să pot introduce ușor datele referitoare la vacanță. Astfel, am descoperit Colibri Tour, un site în care nu ai cum să te pierzi decât în frumusețea imaginilor și o agenție care îți pune la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie: de la preț, locuri, calitatea serviciilor, locurile disponibile și descrieri cât mai concludente cu privire la aspectul acestora.

Am fost profund impresionată să descopăr o diferență între această agenție și altele, aceea fiind scopul principal – obținerea profitului prin satisfacerea clientului. Spun asta pentru că întreaga perioadă a vacanței am fost uimită să sesizez că benefiziez de tot ceea ce era menționat anterior și că nu a fost nimic omis sau retras după efectuarea plății. Locul în care am decis să merg prima dată cu Colibri Tour a fost Delta Dunării – cea mai frumoasă rezervație naturală a României, vizitată anual de mii de turiști, ar fi fost păcat să ratez o astfel de experiență. Plăcerea peisajului combinată cu satisfacția vacanței de succes au condus la o părere extraordinară privind calitatea serviciilor pe care această agenție le oferă.

După experiența satisfăcătoare a vacanței cu familia din Delta Dunării am ales să apelez pentru următoarele deplasări la același site. Un alt aspect uimitor a fost faptul că am descoperit o serie de promoții și oferte extraordinare de urmărit și ”prins” atunci când sunt sărbători și mai mult decât atât nu se organizează vacanțe doar pe teritoriul României. Spre frustrarea mea, pentru experiențele neplăcute, dar plătite putea exista o metodă de a evita, dar după cum am menționat anterior – învățăm din greșeli.

Corfu, Tenerife, Ibiza, Dubai, Turcia sau Cipru sunt doar câteva dintre destinațiile exclusiviste pe care site-ul le pune la dispoziție sub forma unor oferte de nerefuzat. Unele dintre acestea, de exemplu Dubai, ar putea părea obiective irealizabile sau care ar necesita eforturi de economisre îndelungate pentru o familie cu venituri modeste, dar, în fapt, oportunitatea de a vizita locuri exotice, impresionante este mai posibilă ca niciodată.

În bătălia agențiilor, dar și în clasamentul propriu, experiențele oferite de Colibri Tour au propulsat site-ul în topul preferințelor datorită sentimentelor pe care le-am trăit cât timp am petrecut vacanțele prin intermediul acestuia. De la siguranța transportului, până la cea a cazării sau obiectivelor, dar și a manipulării și gestionării banilor, se poate spune că am avut parte de vacanțe ce le pot evalua ca fiind excelente. Cred că am omis să spun faptul că aveți posibilitatea de a vă decide mult mai rapid prin intermediul anumitor filtre de pe site care să vă aducă în atenție ceea ce pe dvs vă interesează: fie numărul de stele, fie destinația propriu zisă sau categoria în care vacanța dvs să se scrie – la munte, mare, balnear etc.  

Date de contact

Adresa:

SEBEȘ, Str. Mihai Viteazu nr. 3, Județul Alba, 515800

ALBA IULIA – Centru, Str. Avram Iancu nr. 3, Județul Alba, 510085

BLAJ, Str. Republicii nr. 57, Județul Alba, 515400


Telefon:

SEBEȘ: 0040 258 733511

ALBA IULIA – Centru: 0040 258 811244

BLAJ: 0040 258 714000


E-mail:

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected] 


Program

Luni-Vineri: 09:00 – 17:00

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*