Probleme cu instalatiile sanitare? Apeleaza la un instalator autorizat!

instalator autorizat

Sunt o multime de probleme cu care ne putem intalni si pentru care avem nevoie de ajutorul unui instalator autorizat. Cu totii stim cat este de dificil sa gasim un profesionist adevarat, dar cautarea merita pe deplin. Amatorii ne pot rezolva problemele pe termen scurt, dar improvizatiile si lipsa cunostintelor pot conduce la defectiuni mai severe care ne vor consta scump.

Pentru ca nevoia de instalatori este tot mai mare, unii instalatori incearca sa-si pacaleasca clientii prin diverse metode. Nu trebuie sa ne obisnuim cu lucrari de mantuiala, ci trebuie sa ne facem un obiectiv din a colabora cu un instalator autorizat.

Cum recunoastem un instalator autorizat?

Sunt mai multi pasi prin care putem gasi informatii importante despre activitatea unui instalator. Astfel ii putem identifica pe cei care sunt cu adevarat seriosi, dar si pe cei care vor doar sa ne ia banii. Locuinta noastra trebuie sa fie in permanenta in siguranta, iar cand vine vorba de instalatii nu este deloc loc de joaca.

  • Verifica autorizarea instalatorului care ti-a fost recomandat

Un instalator care lucreaza cu acte in regula va trebui sa aiba o autorizatie din partea Inspectiei de Stat pentru Constrolul Cazanelor, Recipientelor sub presiune si Instalatiilor de ridicat. Aceasta autorizatie este cu atat mai importanta cu cat dificultatea lucrarilor este mai mare.

Un alt detaliu important este scolarizarea acestui specialist. Ce studii are instalatorul care urmeaza sa-ti lucreze in locuinta? Ce-l recomanda pentru o astfel de lucrare?

  • Notorietatea instalatorului la nivel local

Un instalator autorizat din Bucuresti cu experienta va fi usor de gasit in mediul online. Fie ca isi prezinta serviciile pe o pagina web, fie ca este prezent pe retelele de socializare, numarul de telefon si numele pot fi gasite in motoarele de cautare.

In functie de activitatea sa online iti poti face o imagine de ansamblu. Cum comunica in mediul online cu clientii? Ce spun clientii anteriori despre serviciile lui?

  • Experienta instalatorului in domeniu

Cu cat un instalator are o vechime mai mare in acest domeniu, cu atat sansele ca acesta sa fie un adevarat profesionist sunt mai mari. Daca a rezistat pe piata pentru o perioada lunga inseamna ca serviciile sale il recomanda.

  • Lucreaza doar pe baza unui contract si ofera factura

Atunci cand ai de-a face cu un instalator autorizat vei primi servicii de o anumita calitate. In plus, toate lucrarile se vor desfasura in baza unui contract semnat de ambele parti implicate. Onorariul va fi incasat doar in baza unei facturi.

Un instalator bun poate executa lucrari atat pentru persoanele fizice, cat si pentru societatile comerciale.

  • Recenziile clientilor cu care a mai lucrat instalatorul

Acorda-ti cateva minute pentru a cauta parerea clientilor anteriori despre serviciile instalatorului cu care urmeaza sa lucrezi. Clientii nemultumiti vor fi intotdeauna mai vocali. Acestia vor incerca sa-i strice reputatia unui instalator nepriceput.

Ai gasit majoritatea recenziilor pozitive? Cu siguranta ai intalnit un instalator profesionist!

Esti in cautarea unui instalator bun din Bucuresti? Contacteaza echipa Instalator-Bun.ro si bucura-te de serviciile trainice a unei echipe specializate!